LINIE MOBILA DE PRODUCTIE SEMINTE

Statiile mobile reprezintă o soluție versatilă și eficientă pentru deplasarea la diferite puncte de lucru în domeniul agricol. Aceste platforme de deplasare au un design specializat, asemănător cu cel al unei platforme agricole, și sunt proiectate pentru a aduce multiple beneficii în procesul de producție de semințe la fermă.

Principala caracteristică a acestor stații mobile este capacitatea lor de a se deplasa la diferite puncte de lucru în cadrul fermei. Ele sunt echipate cu roți care le permit să fie tractate de un tractor.

Sasiul pe care sunt montate toate echipamentele este construit pentru a rezista condițiilor agricole dure. Acest lucru asigură durabilitatea și longevitatea stației mobile, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Stațiile mobile pot fi personalizate cu diverse opțiuni suplimentare, cum ar fi sisteme de cântărire și împachetare în saci și altele. Aceste adăugiri îmbunătățesc confortul și performanța mașinii, făcând producția de semințe mai eficientă și mai precisă.

Suport

Aveți întrebări? Contactați-ne!

Colegii noștri vor răspunde la mesajul dvs. în termen de o zi lucrătoare.

Contact rapid