Ai nevoie de un partener de incredere pentru sustinerea afacerii tale!

Echipa noastra te sustine cu consultanta specializata in vederea alegerii celor mai bune utilaje pentru afacerea ta.

 

Pas cu pas catre o afacere eficienta!

Technomill este un furnizor de încredere și plin de resurse pentru industria cerealelor.

Cei peste 20 de ani de activitate si proiectele finalizate cu success demonstreaza competivitatea noastra.

Lucrarile realizate, furnizarea de materiale de la producator la procesator, depozitare de cereale, fnc, morarit sau panificatie ne-au adus increderea clientilor.

Calitatea produselor comercializate cat si varietatea lor, solutiile oferite chiar si pentru cel mai solicitant proiect – ca amploare si dificultate, ne recomanda. Oferim produse, solutii tehnice si servicii complete pentru toate firmele si intreprinzatorii care activeaza in domeniul agriculturii, industria cerealiera si panificatie, brutarii si alte domenii conexe.

Noi lucram cu tine, suntem partenerul tau in drumul spre succesul fiecarui proiect demarat!

Avem personal calificat pentru a-ti oferi consultanta specializata pentru alegerea dotarilor, mecanizarii si celei mai bune solutii de montaj.

Cum se desfasoara colaborarea cu noi?

Initierea proiectelor

Ne ocupam de fiecare proiect preluat asa cum se cuvine, fiecare solicitare, email sau telefon poate fi primul pas spre o colaborare eficienta, informata si sustinuta. In prezent, dispunem de un birou de proiectare la Cisnadie, locul magic unde solicitarea clientilor devine intotdeauna un proiect complet dezvoltat si pus la punct impreuna cu acesta.

Detaliile de la fata locului

La cererea clientului, echipele Technomill se deplaseaza la locul mentionat pentru orice proiect sau integrare, cu scopul de a identifica toate coordonatele relevante, necesitatile reale de utilizare si alti parametri tehnici de care este nevoie pentru furnizarea celei mai bune solutii.

Ofertare avantajoasa

In urma constatarii coordonatelor spatiului si a evaluarii solicitarilor clientilor, dar si dupa intrevederile pe care le au expertii Technomill, beneficiarul va primi o oferta detaliata cu solutia optima, realizata cu cele mai noi tehnologii, la preturi corect. In plus, iti punem la dispozitie exclusiv produse performante, de la branduri consacrate.