LINIE FIXA DE PRODUCTIE SEMINTE

Linia fixă de producție de semințe este proiectată pentru a oferi o mare flexibilitate și ușurință în utilizare, cu posibilitatea schimbarii facile a sitelor, în funcție de nevoile clientului. Acest sistem eficient de procesare a semințelor se bazează pe un aparat de calibrare care permite selecționarea și prelucrarea semințelor cu precizie.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestei linii de producție este ușurința cu care pot fi schimbate sitele de selecție. Aceste site sunt montate pe un tambur special echipat cu două canale de ghidare și sunt fixate în loc cu cleme de prindere rapidă. Acest lucru permite operatorilor să schimbe rapid și eficient sitele pentru a se adapta la diverse tipuri de semințe și cerințele de producție.

Linia fixa de producție de semințe poate fi adaptată pentru a satisface cerințele specifice ale clienților și poate prelucra o gamă variată de semințe, având capacități de prelucrare flexibile, de la 1 la 15 tone pe oră sau chiar mai mari, în funcție de necesități. Este un sistem versatil și eficient care asigură calitatea și consistența produselor finale.

Suport

Aveți întrebări? Contactați-ne!

Colegii noștri vor răspunde la mesajul dvs. în termen de o zi lucrătoare.

Contact rapid