Despre Noi

Ai nevoie de un partener de incredere pentru sustinerea afacerii tale!

Experienta de 17 de ani ne-a permis sa ne calificam drept expert in activitatile pe care le desfasuram in cadrul obiectului ,suntem demni de increderea ta, gratie lucrarilor realizate cu succes in agricultura, morarit si panificatie. Ne recomanda atat calitatea produselor comercializate, cat si iscusinta cu care descurcam chiar si in cel mai solicitant proiect – ca amploare si dificultate. Oferim produse, solutii tehnice si servicii complete pentru toate firmele si intreprinzatorii care activeaza in domeniul agriculturii, industria cerealiera si panificatie, brutarii si alte domenii conexe.


Solutii variate pentru necesitati multiple

  • depozitarea si manipularea produselor agricole (cereale, porumb etc.);
  • incarcare auto cereale;
  • trasport cereale cu benzi, cu circuite complexe auto-tren-vapor-siloz-magazie.

Ce aducem nou?

Suntem partenerul tau in drumul spre succesul fiecarui proiect demarat! Avem personal calificat pentru a-ti oferi consultanta specializata pentru alegerea dotarilor, mecanizarii si celei mai bune solutii de montaj.


Deviza noastra - Afacerile de succes respecta fiecare pas din proces


Cum se desfasoara colaborarea cu noi?

Initierea proiectelor

Ne ocupam de fiecare proiect preluat asa cum se cuvine, iar pentru a facilita procesul, ne-am preocupat permanent de dezvoltarea logistica si extinderea de personal si a ariilor de activitate. In prezent, dispunem de un birou de proiectare, locul magic unde solicitarea clientilor devine intotdeauna un proiect complet dezvoltat si pus la punct impreuna cu acesta.

Asigurare transport si predarea la cheie a proiectului

La cererea clientului, echipele Technomill se deplaseaza la locul mentionat pentru orice proiect sau integrare, cu scopul de a identifica toate coordonatele relevante, necesitatile reale de utilizare si alti parametri tehnici de care este nevoie pentru furnizarea celei mai bune solutii.

Ofertare avantajoasa

In urma constatarii coordonatelor spatiului si a evaluarii solicitarilor clientilor, dar si dupa intrevederile pe care le au expertii Technomill, beneficiarul va primi o oferta detaliata cu solutia optima, realizata cu cele mai noi tehnologii, la preturi mici.